Om anmeldelserne

Alle anmeldelser på bloggen er baseret på mine subjektive holdninger om bøgerne.

Ældre anmeldelser har de såkaldte ‘gyldne bøger’, der vurderer bøgerne ud fra mine egne, ret wonky, kriterier. Jeg har valgt at fjerne ‘karakterer’ fra mine fremtidige anmeldelser, og i stedet skrive en anbefaling af bogen, baseret på min erfaring fra mit boghandlerjob.

I henhold til lovgivningen på området, markerer jeg mine anmeldelser med tre forskellige kategorier:

Læseeksemplarer er bøger jeg får fat på gennem mine boghandlerjobs. Der er tale om bøger som er modtaget i boghandlen, så alle ansatte har mulighed for at læse (og sælge) bogen. De skal alle leveres tilbage til butikken efter læsning, og er altså ikke personlige gaver.

Anmeldereksemplarer er de bøger, jeg personligt får tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Dem beholder jeg, og de er gaver til mig. Jeg får ikke vildt mange af dem, men er altid glad for at modtage dem. Jeg anmelder alle bøger jeg får tilsendt, men de vurderes på helt samme måde som alle andre bøger på bloggen.

Den sidste kategori har ikke et navn. Det er blot de bøger jeg anskaffer selv, enten ved køb i butikker, fødselsdagsgaver eller som bibliotekslån. De ender oftest på min bogreol, eller i en kasse i kælderen. Medmindre det er biblioteksbøger. Dem afleverer jeg selvfølgelig altid til tiden.

%d bloggers like this: