Boguglen på eventyr: København, bøger, og kage (næsten..)

eventyr-collage2-FINAL

I dag har været en lang dag: Klip, hårfarvning, shopping og god mad. Jeg har været med familien i København. Da jeg var yngre tog vi ofte på en hyggelig ‘københavnertur’, men da jeg har boet i Aarhus i lidt mere end to år nu, er det mange år siden vi sidst har haft tid til det. Da jeg er på Sjælland i et stykke tid for at skrive en eksamensopgave til mit tilvalg i journalistisk formidling, fandt vi dog endelig en dag hvor det kunne lade sig gøre. Det endte selvfølgelig med et kæmpe bogkøb og en masse god mad. Som altid. 🙂

Først var jeg forbi frisøruddannelsen NEXT hvor jeg fik fikset mit efterhånden noget slidte hår. Jeg har været hårmodel hos Lene, et rent geni med en saks og pensel, i mere end 7 år(!), og hun har endnu engang formået at få mit hår til at se fantastisk ud.

Hår-collage

Herefter mødtes jeg med resten af familien Pedersen ved Nørreport station. Vi tog et smut forbi torvehallerne, et sted som jeg blev forelsket i med det samme. (Og som jeg burde have besøgt for lang tid siden, men som sagt, jeg bor i Aarhus. Der er heldigvis også masser af lækre madmarkeder i dén fantastiske by.) Der var ekstremt meget kage, og det så altsammen helt fantastisk ud. Måden det hele er opstillet på, og duften af den friske mad, mindede os om Frankrig – og vi fik alle straks lyst til at tage tilbage til vores favoritdestination. Desværre blev det ikke til kage i dag, men sådan er det jo nogle gange. Til gengæld fik jeg købt noget så simpelt (men brugbart!) som genanvendelige karklude, nogle håndklæder og et viskestykke – altsammen økologisk. I den rette farve, selvfølgelig! 🙂

eventyr-collage4-FINAL

Der blev selvfølgelig også foretaget et par bogkøb… Bare en lille smule… Selvom vi selv er (selvstændige) boghandlere, køber vi de engelske bøger vi desværre ikke selv kan anskaffe; i dag blev det til et besøg hos Arnold Busck i Købmagergade og Faraos Cigarer – jeg måtte dog nøjes med bøger i dag, da jeg ikke havde plads i budgettet til tegneserier. Jeg havde ellers udset mig fortsættelserne til både Locke & Key, Saga og Harley Quinn. Men de bliver stående på ønskesedlen i stedet!

eventyr-collage5-FINAL.jpg

Jeg har købt hele Broken Earth-serien af N. K. Jemisin, en sci-fi-fantasy roman som jeg har hørt om i et af de utallige podcasts jeg går og lytter til. Både første og anden bog i serien har vundet Hugo awards, så jeg ser virkelig frem til at læse dem! Godblind har jeg fået anbefalet af min altid-læsende kollega Hanne, og hvis den er bare halvt så god som hun får den til at lyde, så må den være fantastisk. Peter F. Hamilton og Cixin Liu-bøgerne er nogle min far har købt, men mon ikke jeg selv ender med at læse en eller flere af dem..

Det var en ret fantastisk dag. x

GemGemGemGem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: